Přejít k hlavnímu obsahu
Domů Aktuality Creative Business Cup - soutěž pro kreativní startupy, uzávěrka již 15.1.2023!

Creative Business Cup - soutěž pro kreativní startupy, uzávěrka již 15.1.2023!

Obr_CBC2023
2. 1. 2023

Mezinárodní soutěž kreativních startupů vstupuje do dalšího, již pátého ročníku. Agentura Czechinvest, která je organizátorem českého národního kola, hledá kreativní a inovativní startupy napříč Českem a prostřednictvím soutěže Creative Business Cup pomáhá ověřit jejich globální potenciál. UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK JE JIŽ 15. LEDNA 2023!

Creative Business Network je nezisková organizace, která se zabývá podporou startupů z oblasti kreativních průmyslů. Od roku 2012 každoročně pořádá mezinárodní soutěž Creative Business Cup, která má za cíl podporovat kreativní startupy z celého světa, propojovat je navzájem a pomoci jim při hledání investora i dobývání zahraničních trhů.

Soutěž je určena pro startupy z kreativních odvětví, jako je například design, elektronika, software, počítačové hry, 3D tiskárny, móda, architektura, reklama, film, fotografie, gastronomie, volnočasové aktivity, hračky, hudba nebo audiovize. Vítěz národního kola získá možnost účastnit se mezinárodního kola v Kodani. O vítězi Creative Business Cupu v roce 2022 jsme psali zde.

Více o možnostech účasti v soutěží Creative Business Cup 2023 najdete na stránce https://creativebusinesscup.cz/

Chcete-li se dozvědět více o kulturních a kreativních odvětvích a jejich podpoře ze strany Czechinvestu, poslechněte si podcast s Markétou Mentelovou, sektorovou specialistkou na kulturní a kreativní průmysly agentury Czechinvest.

Podcast k poslechu.

 

Sdílejte na sociálních sítích